Нова механика на сезоните »

Нова механика на сезоните

long_season2a

Поставихме си за цел играта да бъде достъпна за повече хора, като изпълним възможно най-много от изразените желания за продължителността на сезона, запазването на предметите и ресурсите и т.н. Преди време се опитахме да пуснем няколко свята едновременно, но така се получаваше разделение на играчите. За това новата ни идея ще помогне, за решаването на този проблем. Няма да правим паралелни сезони, а ще обединим дългия и късия турнирен сезон в едно!

Как? Не много лесно, но все пак е възможно.

Всички играчи ще играят заедно в един Дългосрочен сезон (от порядъка на година или дори повече), вместо да рестартираме сезоните на всеки 10 седмици. В Дългосрочният сезон ще има и Турнирни сезони/периоди, в които всеки играч може да участва, ако иска да се състезава (или да се включи в последствие). Турнирните сезони ще са в рамките на 10 седмици, както са сегашните сезони.

Всеки играещ в Дългосрочния сезон ще се развива с темпото, което желае и това ще е мястото за хора, които търсят постепенно и дългосрочно развитие със събиране на предмети, максимално развитие на акаунта и постигане на свои собствени цели.

Всеки играч в Дългосрочния сезон може да се запише или да се включи във вече започналият Турнирния сезон, като при започване ще му се замразява развитието в Дългосрочният сезон и ще започне от начало в Турнирният както е до сега. След приключването на Турнирният сезон на играчът му се връща развитието от преди започване на турнира и може да си продължи развитието в Дългосрочният сезон, както и ако иска да пропусне следващият Турнирен сезон. Реално акаунта е един и същ, няма да има нужда от ново име, парола или e-mail, а само от записване за участие в турнирен сезон.

Турнирните играчи ще могат да взаимодействат по всякакви начини с всички други играчи на bgmafia – битки, търговия и участие в банди дори. Всички други играчи също ще могат да взаимодействат с Турнирните играчи.

Пускането на нови версии на играта ще се прави между турнирните сезони, както и до сега, но без да има рестарт на цялата игра, а промените ще влияят на всички. Възможно е при стартиране на Турнирен сезон той да има по-различни настройки от стандартния Дългосрочен сезон – целта ще бъде осигуряване на оптимално равенство между турнирните играчи.

Но за сега стига толкова за турнирните сезони и техните почитатели, нека споменем какво ще очаква любителите на спокойната и забавна игра.

За тях играта няма да има ясно поставен край и целите пред тях не са кой ще има най-много респект, а кой ще отключи най-много нови неща, а покрай тях ще получава яки награди (в това число и предметни) и бонуси.

Всеки играч достигнал до ниво 200 ще има възможност да играе известно време на това ниво или да се възползва от опцията да запази всичко в акаунта си без опита и показателите и да стартира ново развитие като с това ще се отключват и нови функционалности – нови действия в играта, уникални предмети, нови скинове, NPC-та, статистики и много други.

Твоето мнение ще наклони везните в една или друга посока, за това го сподели с нас!

Очакваме твоя коментар и гласа ти в анкетата!

Какво мислиш за идеята?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...

 

 • Like!
  1

Коментари:

7 Коментара

 1. Георги Вълчков 27.04.2015 at 13:50 - Reply

  От лични наблюдения смятам, че хората вече нямат доверие на екипа и няма как да бъде по друг начин. Мафията имаше своите славни години, след това алчността и тъпотията на хората започнаха да вземат превес. Играчите загубиха желанието за игра, дойде новия собственик обеща много работи на нас играчите. До някаква степен наложи промени в играта но не достатъчни. Не искам да засягам никой от екипа но моето мнение е че тази игра няма как да върви на пред и ще дам моите доводи. Според мен линията администратор-играч я няма или може би я има в някакви много малки граници. Много нови момчета и момичета започват да играят тази игра знам го това от личен опит но те се сблъскват с една бюрокращина няма кой да ги насочи в правилния път, имат желание но само до там. Налага им се да се обърнат към екипа, а екипа се подиграва с тях. Казвате да се обърнем към форума, но какво се случва там много не удобни за вас теми биват пратени в кошчето.
  Идеята която предлагате е добра но в този си вид няма как да успее. Бгмафия преди всичко е отборна игра в която бандата е едно от най важните звена. За жалост вие не и обръщате толкова голямо внимание. Не сме виждали нова задача от години. Пуснахте някакви територии който не са до измислени територия в 11:30 това нормално ли е ? ако ме хване шефа, че играя какво правим ? Разбирам да е в 11:30 територията но при 5 банди щаб ниво 5 това означава че битката ще продължи до 13:30. С какво играта мотивира даден играч да бъде лидер и да води своите хора? Аз ще ви кажа нищо. Имате идея но този път се постарайте да изпипате нещата, защото аз смятам, че за последен път ще имате тази възможност.
  По работете над това турнирния сезон да не влияе на сезонния. Аз виждам нещата по следния начин :
  1. Премахване нивата на оръжията ( което ще значи че играч ниво 0 също ще може да използва оръжие за ниво 150 примерно) с премахването на оръжията да се направи така дадено оръжие да иска дадено количество консумативи давам пример оръжие за 130 ниво да иска по 130 консуматива примерно, но за да успее тази идея всеки играч ще трябва да си произвежда консумативи сам, а не да има възможност да ги купува от черния пазар.
  2. Химика както и тренировките да дават примерно 200 000 показатели на тренировка без да се променят. Битките да дават по 50 000 показатели фиксирано.
  3. Битките с банди да дават показатели като ако се запазят нивата на щабовете банда да има право да се бие с банди 2 нива под нея или другия вариант е банда да може да се бие с 5-10 банди под нея, като трябва и 4 човека да могат да нападат банда. Бандите трябва да бъдат по 12-14 човека най много.
  4. Предлагам да има две класации една за турнирния сезон и една за реалния сезон като показателите да се отчитат и в двете класации, а не както вие казвате даден играч за 10 седмици да изчезне от реалната класация и когато се върне да е 100 позиции на зад.
  5. Намаляване цената на екстрите 50%- което ще доведе до повече силни играчи и до повече приходи за вас. Ще си кажете как това ще ни донесе повече приходи ? Много просто в световен мащаб е доказана практика, че когато нещо е евтино и достъпно все повече хора се обръщат към него. Кое е по добре за вас играч да тренира 1 месец или да тренира 2 месеца ? като след 2-рия месец той ще си каже сега пак ще заредя и пак ще тренирам. А вие какво правите смучете ни кредитите и до там. ( 9 кредита лява 9 кредита дясна, при цена 0.06 стотинки на кредит това прави над един лев на ден само за да играя боен клуб)
  6.Цените на предметите в боен клуб да се редуцират поне на 50% даже най-добре ще е на 75%. ( В момента много хора не влизат в масовите боеве защото нямат гранати и аптечки или имат от най слабите който не им вършат никаква работа).
  7. Не забавна промяна в турнирите. Примерно добавяне на още 1-2 места.
  8.Битките трябва да се върнат на старата схема 15 минути една битка.
  9. Фабриките да бъдат променени дадена стока да се произвежда 6 часа не както е сега 3 часа.
  10.Искате повече играчи в играта, но за тази цел вие готови ли сте имате ли необходимите кадри който да се грижат за новите играчи? Защото аз смятам че не. За мен лично отговор на доклад в часовете 8.00 до 20.00 трябва да има в рамките на 30 минути.
  11. Едно от най важните неща за мен е администраторите да спрете да се държите надменно. Не ми казвайте, че не го правите защото аз друго виждам. Пускаме доклади теми в форума вие ми цитирате някакви правила? Вие да не би да знаете законите в РБ? Като започвате да играете една игра четете ли предварително. Говорете с нас така както искате ние да говорим с вас.
  11. Има още много неща, но не знам дали има смисъл да ги споделям, съмняваме даже дали и ще прочетете това дето съм написал. Но както и да е живи и здрави да са всички

 2. Unknown 01.05.2015 at 15:50 - Reply

  Purvo se izvinqvam, che ne pisha na Kirilica, bugnat e kompa neshto.
  Tazi ideq mi haresva, no napravete i nqkoi drugi promeni,

  1. Vurnete licenza za kazinoto
  2. Kreditite da se prehvurlqt za drugiq sezon
  3. Mahnete tiq konsumativi
  4. Sega, ako iskash da stanesh 1-vo mqsto, trqbva da si zaredil nai-mnogo krediti, i da ne si propuskal bitki, trenirovki, i t.n. tova pokazva alchnostta vi, te za tova horata se otkazaha

 3. Георги Вълчков 11.05.2015 at 10:59 - Reply

  Казваш истината получаваш бан.

  Съжалявам, gogo_1991, достъпът до този форум ти е забранен!
  злорадстване (хейт)
  Имаш временна забрана 18/05/2015 10:42:52 am.

 4. Георги Вълчков 11.05.2015 at 11:15 - Reply

  С какво прави триете коментарите на хората ? Значи нямаме право на мнение ли пффф жалко.

 5. Lele 14.05.2015 at 16:29 - Reply

  6to triete komentarite e pedali smotani

 6. Dobitaka 24.02.2016 at 11:08 - Reply

  Подкрепям гошо също искам и аз да допълня махнете консомативите също така да има равенство не тоя който бута пари да е в топа същото така по торнирите мога аз да стоя 24 часа за турнир да се блъскам и накрая онзи дето е влязал последния един час в торнира да ме мине с кредити и аз да взема 2ро място това ме е нормално аз искам да има равенство

  • Dobitaka 24.02.2016 at 11:28 - Reply

   Също така банката да не затваря в 20.00 часа когато нямаш вип пак да можеш да си обираш рекетите на веднъж без да даваш кредити примерно 10% от това което си взел от рекети. Давам пример събрал си от рекети 1000 играта да си одържа 100 имах те силнилни сезони с по 600 човека онлайн но когато почнах те да мислите само за вас и хората спират да играят и така до кога до като останат 2 или 3 човека в играта

comments

Добави коментар

Можете да използвате тези HTML тагове: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>